Rinnat ja toimenpiteet

MOTIVA IMPLANTIT – kauniit ja turvalliset

Motiva implantit takaavat innovaation, laadun ja turvallisuuden. Joustava geeli tekee rinnasta luonnollisen ja liikkuvan. Ergonominen suunnittelu yhdistää anatomisen ja pyöreän implantin parhaat ominaisuudet. Erittäin kestävä kuori estää implantin rikkoutumisen  ja nanopinnoite vähentää rinnan kovettumisriskiä.

Oletko harkinnut uusia rintoja?

Motiva implanteilla, uudet rinnat 3100€ (norm. 3600€). Kaikilla Motiva Implant Matrix®’i tuotteilla on 10 vuoden takuu sekä lisäksi myös mahdollisuus tilata laajennettu takuuohjelma Motiva 5y Program.

Rintojen suurennukset, pienennykset, kohotukset…

Kaikki leikkaukset suoritetaan Tallinnassa Fertilitas yksityissairaalassa ja me teemme läheistä yhteistyötä lisensoitujen plastiikkakirurgien kanssa, jotka ovat alansa huippuja. Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun ja me otamme huomioon sinun toiveesi, sillä asiakastyytyväisyys sekä -turvallisuus on toimintamme kivijalka.

rinnatkohotus

Rintojen suurennus, hinnat alkaen 3195€

Tämä toimenpide sopii sinulle jos haluat kohottaa ja täyteläistää rintojesi muotoa tai korjata epäsymmetrisyyttä. Toimenpide suoritetaan silikoni-implantoinnilla, jolloin proteesi asetetaan rintarauhasen tai -lihaksen alle. Sinun tulee käydä ennen toimenpidettä henkilökohtaisessa konsultaatiossa, jossa saat asiantuntevaa opastusta mahdollista operaatiota koskien. Konsultaatio on sinulle maksuton. Varaa aika konsultaatioon.

rinnatkohotus2

Rintojen kohotus tai pienennys, hinnat alkaen 3725€

Rintojen kohotus sopii sinulle jos rintojesi ihokudos on veltostunut tai kärsit roikkuvista rinnoista. Varaa aika konsultaatioon jossa käymme läpi juuri sinulle sopivan parhaan mahdollisen tekniikan rintojesi kohotukseen.

Miesten rintarauhasen pienennys alkaen 3000€

Jos kärsit suurten rintojen aiheuttamista vaivoista kuten niska-, hartia- ja selkäkivuista, saat rintojen pienennysleikkauksella huomattavaa apua ongelmiisi. Leikkaustekniikoita on useita ja sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto selviää konsultaatiossa. Varaa aika konsultaatioon tästä.

rahoitus